top of page
Αναζήτηση

METROPOLITAN HOSPITAL: Αρθροπλαστική γόνατος ολική με νέα ρομποτική τεχνολογία MAKO


Το Metropolitan Ηospital τη περασμένη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου υποδέχτηκε το αναβαθμισμένο Ρομποτικό σύστημα Γόνατος και Ισχίου ΜΑΚΟ.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια επιτυχούς εφαρμογής του συστήματος, είναι πλέον πραγματικότητα η εφαρμογή της Ρομποτικά υποβοηθούμενης Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος ΜΑΚΟ.

H εξέλιξη της ρομποτικής τεχνολογίας βρίσκει το θεραπευτήριο Metropolitan σε πρωτοποριακή θέση σε ευρωπαϊκό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την αναβάθμιση του ρομποτικού συστήματος MAKO για την αντιμετώπιση των παθήσεων στο γόνατο και το ισχίο.

Η ανανέωση του συστήματος ΜΑΚΟ επιτρέπει τώρα, εκτός από την μερική, και την ολική αρθροπλαστική του γόνατος. Με τον τρόπο αυτό παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις για την οστεοαρθρίτιδα του γόνατος με μοναδική για την Ελλάδα και την Ευρώπη τεχνολογία αιχμής.

Η αναβάθμιση της ρομποτικής τεχνολογίας έχει πραγματοποιηθεί εκτός από το Metropolitan Hospital σε 150 από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των ΗΠΑ.

Center of Excellence

Το θεραπευτήριο Metropolitan διαθέτει αποκλειστικά τεχνολογία για Pομποτικά Yποβοηθούμενες Eπεμβάσεις και έχει λάβει τον τίτλο «Κέντρο Εξαιρετικής Κλινικής Δραστηριότητας για την Ρομποτική Χειρουργική ΜΑΚΟ» (Center of Excellence), τον οποίο κατέχουν ελάχιστα κέντρα παγκοσμίως. Σε αυτόν τον τίτλο συνέβαλε ο διεθνής εκπαιδευτικός ρόλος του τμήματος ρομποτικής ορθοπεδικής του θεραπευτηρίου, των γιατρών του και του νοσηλευτικού προσωπικού με τη γνώση, το πάθος και την αφοσίωσή τους.

Δεν υπάρχει καμία άλλη μέθοδος ή τεχνική στο ισχίο η οποία να προσφέρει:

- Εξατομικευμένο, τρισδιάστατο προεγχειρητικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς

- Ρομποτικά υποβοηθούμενη προετοιμασία των οστών για να υποδεχθούν τα εμφυτεύματα.

- Ρομποτικά ελεγχόμενη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων με αποτέλεσμα υψηλή ακρίβεια και ευθυγράμμιση.

- Απόλυτα ακριβή έλεγχο του μήκος του σκέλους.

Σύμφωνα με μελέτες από τις ΗΠΑ, η ακρίβεια που προσφέρει το ρομποτικό σύστημα MAKO στην προετοιμασία και τοποθέτηση των προθέσεων προσεγγίζει το 99% σε σύγκριση με το 68% που προσφέρουν οι κλασικές τεχνικές.

Περισσότερες από 90.000 επεμβάσεις στο γόνατο και το ισχίο έχουν καταγραφεί διεθνώς με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page