top of page
Αναζήτηση

Γιατί η ασφάλιση ζωής είναι σημαντική?


Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν την ασφάλιση ζωής ως άλλο ένα έξοδο. Αυτό όμως που θα έπρεπε να λάβετε υπόψη είναι ότι κάποιος στη ζωή σας θα υποφέρει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες εάν επρόκειτο να σταματήσετε να βρίσκεστε στη ζωή ή ανίκανοι για εργασία.

Είναι σημαντικό να έχετε ασφάλιση ζωής.

Παντρεμένος με παιδιά

Εάν είστε παντρεμένοι και έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι που εξαρτώνται από το εισόδημά σας, έχετε σαφή ανάγκη για ασφάλιση ζωής. Εάν επρόκειτο να σταματήσετε να βρίσκεστε στη ζωή, η απώλεια του εισοδήματός σας θα μπορούσε να προκαλέσει άμεσες οικονομικές δυσκολίες. Όχι μόνο αυτό, θα καθιστούσε δυσκολότερο έως καταστροφικό για την οικογένειά σας να ανταποκριθούν στα έξοδα, αλλά και για να πραγματοποιήσουν μελλοντικούς στόχους όπως η εκπαίδευση σε Κολέγιο, Πανεπιστήμιο κτλ.

Παντρεμένος χωρίς παιδιά ή μόνος

Γιατί είναι σημαντική η ασφάλιση ζωής εάν δεν έχετε παιδιά ή σύζυγο;

Επειδή δεν έχετε παιδιά ή είστε απλά παντρεμένοι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν χρειάζεστε ασφάλιση ζωής. Εάν ο/η σύζυγός σας ή κάποιος άλλος σημαντικός εξαρτάται από το εισόδημά σας για να διατηρήσετε τους λογαριασμούς πληρωμένους και να διαχειριστείτε το νοικοκυριό μαζί, τότε το να έχετε το χρηματοοικονομικό δίχτυ ασφαλείας ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής είναι ζωτικής σημασίας. Λάβετε μια προσφορά ζωής για να δείτε πόσο προσιτή είναι!

Είτε είστε παντρεμένοι είτε ζείτε μόνος, ποιος θα πληρώσει τα έξοδα που σχετίζονται με τα τελικά έξοδά σας; Πράγματα όπως τα έξοδα κηδείας και ένα δάνειο είναι μόνο μερικά από τα κόστη που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σε περίπτωση που θα φύγετε απροσδόκητα. Εάν δεν έχετε ήδη επαρκείς οικονομικούς πόρους για να καλύψετε αυτά τα έξοδα, οι επιζώντες πιθανότατα θα χρειαστούν ασφάλιση ζωής για να βοηθήσουν στην πληρωμή όλων.

Το να έχεις αρκετή ασφάλεια ζωής είναι εξίσου σημαντικό.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια συναισθηματική και τραυματική εμπειρία για κάθε οικογένεια. Αλλά, το να μην έχεις αρκετά χρήματα για να καλύψεις τα άμεσα και συνεχιζόμενα έξοδα διαβίωσης μπορεί να κάνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση ακόμη χειρότερη. Όχι μόνο οι άνθρωποι που αγαπάτε θρηνούν την απώλεια σας, αλλά τώρα θα έχουν και πρόσθετες οικονομικές πιέσεις για να αντιμετωπίσουν.

Ανάλογα με τους τώρα οικονομικούς πόρους και την ικανότητά τους να επανέλθουν συναισθηματικά και οικονομικά, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα μπορούσαν να αναγκαστούν να μετακινηθούν σε ένα λιγότερο ακριβό σπίτι ή κοινότητα, να παραιτηθούν από τα σχέδια εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας και να μειώσουν την ποιότητα ζωής τους. Μπορεί να αναγκαστούν ακόμη και να πάρουν δάνεια για να πληρώσουν τα έξοδα κηδείας και ταφής σας, καθώς και τυχόν εκκρεμείς ιατρικούς ή φορολογικούς λογαριασμούς.

Εάν αναρωτιέστε γιατί η ασφάλιση ζωής είναι σημαντική, σταματήστε να σκέπτεστε τις δυνητικά καταστροφικές συνέπειες της μη κάλυψης για την οικονομική προστασία των ανθρώπων που αγαπάτε προχωρώντας στη αγορά ενός προγράμματος.

Ζητήστε προσφορά!

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page