top of page
Αναζήτηση

Interamerican: Σύστημα ασφάλισης υγείας - bewell


H INTERAMERICAN σας παρουσιάζει μια συνολική πρόταση για την υγεία σας με το νέο σύστημα υγείας "bewell"!

Ασφάλιση στο σύστημα υγείας "bewell" σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, μπορεί να «χτίσει» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του.

Με το "bewell" μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο συμβόλαιο για ολόκληρη την οικογένειά σας, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά.

Τα προγράμματα & οι καλύψεις του "bewell"

Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα

Το πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα» του Συστήματος Υγείας "bewell" καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σε 3 Δίκτυα Νοσοκομείων που μπορείτε να επιλέξετε, σε όποια θέση νοσηλείας ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συμμετοχή και το όριο κάλυψής σας, παρέχει Άμεση Ιατρική Βοήθεια, νοσηλεία στο εξωτερικό και αποκλειστική νοσοκόμα και για ορισμένα πολύ σοβαρά περιστατικά, όπως καρκίνοι, καρδιολογικά και εγκεφαλικά επεισόδια δίνεται 100% κάλυψη.

Μπορείτε να εξατομικεύσετε το πρόγραμμα σας μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών όπως:

  • 4 διαφορετικά όρια κάλυψης

  • 6 επιλογές συμμετοχής ή μη

  • 4 θέσεις νοσηλείας (δωμάτιο)

  • 3 Δίκτυα νοσοκομείων

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε προαιρετικά πρόσθετες καλύψεις όπως:

  • Φροντίδα πριν και μετά τη νοσηλεία

  • Check up, ενδοσκοπήσεις και άλλα

Επείγοντα περιστατικά

Πολλά επείγοντα περιστατικά υγείας αντιμετωπίζονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων χωρίς τελικά να χρειαστεί νοσηλεία. Το πρόγραμμα «Επείγοντα Περιστατικά» σας καλύπτει για έξοδα που προκύπτουν από τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία, τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας της INTERAMERICAN, Medifirst, καθώς και σε όλα τα Κέντρα Υγείας και δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Επιπλέον περιλαμβάνει και την κάλυψη της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, ενώ καλύπτει και τα έξοδα σε Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας. Η κάλυψη επείγοντα περιστατικά μπορεί να προσφερθεί σε κάθε άνθρωπο που ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα μπορείτε να επιλέξετε:

  • Το ποσό της κάλυψης που επιθυμείτε

  • Το ποσοστό συμμετοχής στα έξοδα ή μη συμμετοχή.

Γιατροί & Διαγνωστικές εξετάσεις

Το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, απεριόριστες ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται σε ιατρείο και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 εναλλακτικά Δίκτυα Γιατρών και Διαγνωστικών κέντρων, με ή χωρίς τη δική σας συμμετοχή στα έξοδα. Eπιλέγοντας τις ιδιόκτητες υποδομές της Interamerican δεν έχετε καμία συμμετοχή στο κόστος.

Επιδόματα υγείας

Έχετε 3 διαφορετικές επιλογές στη διάθεσή σας οι οποίες σας εξασφαλίζουν οικονομική ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος.

Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω:

  • Επίδομα νοσηλείας το οποίο σας δίνει ένα ποσό για κάθε ημέρα νοσηλείας έως και 6 μήνες!

  • Επίδομα χειρουργικής επέμβασης με το οποίο σας καταβάλλεται συγκεκριμένο ποσό ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής σας επέμβασης.

  • Επίδομα Σοβαρών ασθενειών που καλύπτει 14 ιατρικές περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, εγκεφαλικού κλπ. με 4 επιλογές κάλυψης από €5000 έως €50000.

Ζητήστε προσφορά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page