top of page
Αναζήτηση

Πώς η ασφάλιση μπορεί να ωφελήσει τη μικρή σας επιχείρηση;


Η ασφάλεια επιχειρήσεων είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κινδύνου, που επιτρέπει τη μεταφορά του κινδύνου μιας ζημιάς σε μια ασφαλιστική εταιρία.

Πληρώνοντας ένα σχετικά μικρό ασφάλιστρο η επιχείρηση μπορεί να προστατευτεί από την πιθανότητα μιας πολύ μεγαλύτερης οικονομικής απώλειας.

Όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να ασφαλίζονται έναντι κινδύνων, όπως φωτιά, κλοπή-διάρρηξη, φυσική καταστροφή, αστική ευθύνη, αυτοκινητικά ατυχήματα, και το θάνατο ή την αναπηρία εργαζομένων - κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τις μικρές επιχειρήσεις.

Η ασφάλιση μπορεί να βοηθήσει μια μικρή επιχείρηση να επιτύχει τη μείωση της αβεβαιότητας υπό την οποία λειτουργεί, τοποθετώντας την οικονομική επιβάρυνση του κινδύνου αλλού, έτσι ώστε οι υπεύθυνοι να μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους στη λειτουργία της επιχείρησης.

Αν και είναι δυνατόν οι κίνδυνοι να αποφευχθούν, να μειωθούν ή οι ιδιοκτήτες να υποθέσουν κάποια ρίσκα, αλλά πολύ λίγες επιχειρήσεις μπορούν να αντέξουν οικονομικά να προστατεύσουν τον εαυτό τους πλήρως, χωρίς ασφάλιση.

Εκείνοι που εμπλέκονται στη διαχείριση των κινδύνων θα πρέπει:

  • να προσδιορίζουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η επιχείρηση.

  • να αναζητούν τρόπους για τη μείωση ή την εξάλειψη των κινδύνων.

  • να αποφασίζουν ποιους κινδύνους μπορούν να υποθέσουν.

  • να καθορίζουν ποιοι κίνδυνοι θα πρέπει να μεταφερθούν σε μια ασφαλιστική εταιρία και

  • να βρίσκουν την καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη.

Η βοήθεια ενός επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου με όλα αυτά τα βήματα συνιστάται.

Για μεγαλύτερο όφελος από μια σχέση με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να συζητούν για τις ανάγκες και προσδοκίες τους, να αποφεύγουν την παρακράτηση πληροφοριών και να ελέγχουν τα διαπιστευτήρια του συμβούλου.

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page