top of page
Αναζήτηση

Lloyd’s: Ασφάλιση Επαγγελματικής Ανικανότητας - Profesco



Στην περίπτωση που η ικανότητα σας να εργαστείτε καταστεί αδύνατη λόγω κάποιας ασθένειας ή ατυχήματος, μπορεί να επέλθει σημαντικό πλήγμα στην οικονομική σας δυνατότητα. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα Profesco σας στηρίζει μέσω ενός κεφαλαίου που θα σας παρέχει και μπορείτε να το εξασφαλίσετε ξεκινώντας από σήμερα.

Profesco

Το Profesco είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής μόνιμης ολικής ανικανότητας. Παρέχει εξασφάλιση του επιπέδου ζωής επαγγελματιών, όταν ένα απρόβλεπτο γεγονός, μία σοβαρή ασθένεια ή ένα ατύχημα, τους στερήσει τα εισοδήματα τους.

Τα συμβόλαια της Ασφαλιστικής αγοράς στον καθορισμό της έννοιας Μόνιμη Ολική Ανικανότητα, όπου ο ασφαλισμένος αποζημιώνεται με το 100% του κεφαλαίου, προβλέπουν ότι ο ασφαλισμένος οφείλει να αποδείξει ότι είναι μόνιμα ολικά ανίκανος για οποιαδήποτε εργασία.

Αντίθετα, το Profesco είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ορίζει ως Μόνιμη Ολική Ανικανότητα το τυχαίο εκείνο γεγονός (ατύχημα) και/ή απρόβλεπτη ασθένεια τα οποία θα καταστήσουν τον ασφαλισμένο ανίκανο να εξασκεί στο μέλλον το συγκεκριμένο κύριο επάγγελμα ή απασχόληση που είχε αρχικά δηλώσει και περιγραφόταν στο Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, ανεξάρτητα από το αν είναι ικανός για οποιαδήποτε άλλη εργασία!!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών που το επάγγελμα τους είναι η βασική πηγή εσόδων.


  • Γιατροί - Καλλιτέχνες

Χειρουργοί, οδοντίατροι, μουσικοί, ζωγράφοι, συνθέτες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες του θεάματος κτλ.

  • Στελέχη Επιχειρήσεων - Επιχειρηματίες

Αρχιτέκτονες, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, διαφημιστές, δικηγόροι, έμποροι, εργολάβοι, μηχανικοί κτλ.

  • Αθλητές & Ιπτάμενο Προσωπικο

Για αθλητές και ιπτάμενο προσωπικό υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα.

Παροχές - καλύψεις

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Μ.Ο.Α. ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ &/ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ

(Μόνιμη Ολική Ανικανότητα) Το 100% του ασφαλιζομένου κεφαλαίου και μέχρι 1.000.000 € (με δυνατότητα μεγαλυτέρου ποσού μετά από έγκριση των Ασφαλιστών).

  • ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Το 100% του ασφαλιζομένου κεφαλαίου και μέχρι 1.000.000 € (με δυνατότητα μεγαλυτέρου ποσού μετά από έγκριση των Ασφαλιστών).

  • Π.Ο.Α. ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα με ελάχιστη απαλλαγή 28 ημερών. Το 60% του εβδομαδιαίου εισοδήματος με ανώτατο ποσό 5.000 € κατά εβδομάδα και μέχρι 104 εβδομάδες.

  • Π.Ο.Α. ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα με ελάχιστη απαλλαγή 28 ημερών τουλάχιστον. Το 60% του εβδομαδιαίου εισοδήματος με ανώτατο ποσό 5.000 € κατά εβδομάδα και μέχρι 52 εβδομάδες.




Ζητήστε προσφορά και διασφαλίστε το εισόδημά σας κάτω απ'την ομπρέλα των Lloyd's συμπληρώνοντας τη παρακάτω αίτηση, στέλνοντάς τη υπογεγραμμένη στο info@av-asfalisi.com. (Σημειώστε ότι μετά την αποστολή από εμάς της προσφοράς και δεν επιθυμείτε την έκδοση συμβολαίου, δεν έχετε καμία απολύτως περαιτέρω υποχρέωση. Εάν επιθυμείτε την έκδοση, το συμβόλαιό σας εκδίδεται άμεσα.) (Εάν χρειαστείτε βοήθεια στην συμπλήρωσή της στείλτε στο παραπάνω mail)


Αίτηση-Ασφάλισης-Profesco
.pdf
Download PDF • 952KB

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page