top of page
Αναζήτηση

Γιατί η Ασφάλεια Ταξιδίου είναι τόσο σημαντική;


Αν ταξιδεύετε εγχώρια, στην όμορφη χώρα μας, ή και στο εξωτερικό, Ευρώπη ή Παγκοσμίως, η ασφάλιση ταξιδιού αξίζει ακόμα και το 1 λεπτό/σεντ του Ευρώ που θα δώσετε!

Δείτε παρακάτω γιατί:

1. Βοήθεια στο εξωτερικό

Χιλιάδες Έλληνες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ή εγχώρια κάθε χρόνο.

Έχοντας το σωστό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης ταξιδιού, είναι σημαντικό όταν ταξιδεύετε. Εάν αρρωστήσετε ή έχετε ένα ατύχημα ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα φροντίδας και μπορείτε να μετακινηθείτε είτε πίσω στο σπίτι είτε σε μια καλύτερη ιατρική εγκατάσταση, εάν χρειαστεί.

2. Η ασφάλιση ταξιδίου παρέχει προστασία από τα ιατρικά έξοδα

Εάν χρειαστείτε ιατρική βοήθεια ενώ ταξιδεύετε, είστε ή ενδέχεται να είστε υπεύθυνοι για το κόστος της θεραπείας σας εάν δεν έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στη χώρα μας, η ιατρική περίθαλψη για τους επισκέπτες μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Τα καθημερινά έξοδα νοσηλείας ενδεικτικά κατά μέσο όρο π.χ. υπερβαίνουν τα 800€-1000€. Το κόστος κυμαίνεται συνήθως από 35000€ - 75.000€ ακόμα και έως 95.000€ και σε ακραίες περιπτώσεις, μέχρι αλλά και ξεπερνώντας τα 300.000€-500.000€-1.000.000€. 3. Η ασφάλιση ταξιδίου μπορεί να καλύψει ακύρωση στο ταξίδι σας

Δεν είναι μυστικό ότι όταν ταξιδεύετε, υπάρχουν πολλά που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Οι πτήσεις μπορεί να καθυστερήσουν ή μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε στην πατρίδα σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Χωρίς ταξιδιωτική ασφάλιση, η ακύρωση στο ταξίδι σας μπορεί να καταλήξει να σας κοστίσει μια περιουσία. Σε πολλές περιπτώσεις, χάνετε χρήματα που έχετε ήδη καταβάλει και πρέπει να πληρώσετε και για νέες κρατήσεις.

Πολλά πακέτα ασφάλισης ταξιδίου θα σας καλύψουν για περιστατικά που δεν μπορείτε να ελέγξετε, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα εάν κάτι πάει στραβά.

4. Μπορούν να σας επιστραφούν απώλειες και έξοδα

Αν οι αποσκευές σας κλαπούν, χαθούν ή καταστραφούν και αν δεν έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση, θα είστε υπεύθυνοι για την αντικατάσταση των αντικειμένων σας.

Αν όμως έχετε φροντίσει για τη σωστή ασφάλεια, μπορούν να σας επιστραφούν οι ζημίες και τα έξοδα σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χάσετε χρήματα λόγω αεροπορικής ή ξενοδοχειακής ζημιάς ή κλοπής.

Στην AV-ASFALISI θα βρείτε ταξιδιωτική ασφάλιση με τηλεφωνικό κέντρο σε 24ωρη βάση, με εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 20 γλώσσες και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα!

Online καταχώρηση και άμεση εκτύπωση ή αποστολή με email της επιβεβαίωσης της ασφάλισης.

Ζητήστε προσφορά εδώ και πάρτε απάντηση άμεσα για ασφάλιση σε ένα από τους μεγαλύτερους ασφαλιστές παγκοσμίως!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page