top of page
Αναζήτηση

ARAG: Νομική Προστασία Ιατρών


Αντιμετωπίστε και αποκρούστε αποτελεσματικά όλες τις απαραίτητες εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες που απαιτούνται, κάθε κατηγορία που τυχόν σας προσάψουν σε σχέση με την άσκηση του επαγγέλματός σας, αλλά και να αξιώστε αποζημίωση σε περιπτώσεις ηθικής και επαγγελματικής ζημίας.

Με την υψηλή τεχνογνωσία της ARAG και τη διεθνή εμπειρία της δημιουργήστε ένα «κύκλο προστασίας» γύρω σας για να μπορείτε να βρείτε πάντα το δίκιο σας μόνο με 83€/έτος!

Δείτε παρακάτω τις καλύψεις του προγράμματος:

Ποινική Υπεράσπιση

Για την υπεράσπιση σας ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων και πειθαρχικών συμβουλίων για εξ αμελείας ποινικά αδικήματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα, όπως ενδεικτικά σε περίπτωση:


εσφαλμένης ή επικίνδυνης επέμβασης ή ζημιογόνου αναισθησίας, εσφαλμένης ή επικίνδυνης θεραπείας, επικίνδυνης φαρμακευτικής ή θεραπευτικής αγωγής στα πλαίσια κλινικών πρωτ/λων ή πρωτοποριακών τεχνικών, αισθητικής παραμόρφωσης ή ατελούς αισθητικού αποτελέσματος, ανθρωποκτονίας από αμέλεια, κατηγορίας για ψευδείς πιστοποιήσεις, επαγγελματικής εχεμύθειας ή παραβίασης του ιατρικού απορρήτου, άρνησης εκτέλεσης εργασιών, εσφαλμένης διάγνωσης με την ευρεία έννοια, συμβάντων κατά την κύηση και τον τοκετό αφορώντα την μητέρα & το παιδί.

Υποβολή μήνυσης στις περιπτώσεις:

  • Εξύβρισης

  • Χειροδικίας

  • Πρόκλησης σωματικών βλαβών

  • Δυσφήμισης

Διαφορές από ασφαλιστήρια

Για τις διαφορές σας με την ασφαλιστική σας εταιρία από ασφαλιστήρια που αφορούν το ιατρείο σας, όπως πυρός, κλοπής, προσωπικών ατυχημάτων. Η κάλυψη περιλαμβάνει και την προσεπίκληση της ασφαλίζουσας τον κίνδυνο της επαγγελματικής ευθύνης σας καθώς και την απόκρουση απαιτήσεων τρίτων εναντίον σας.

Ασφαλιστικό ποσό κάλυψης: 30.000€

Ζητήστε προσφορά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page