top of page
Αναζήτηση

Λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας της επιχείρησής σας από κλοπή


Όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, αντιμετωπίζουν ενδεχόμενες απώλειες λόγω εγκληματικής δραστηριότητας. Ανάλογα με το είδος, μέγεθος και την τοποθεσία, η επιχείρησής σας μπορεί να είναι ευάλωτη σε διάφορα είδη εγκλημάτων, όπως διάρρηξη, ληστεία κτλ.

Εκτός από την απαραίτητη αγορά ασφάλισης επιχειρήσεων με κάλυψη κλοπής, θα πρέπει να εξετάσετε και το ενδεχόμενο λήψης έξτρα μέτρων για την πρόληψη εγκλημάτων.

Η λήψη προληπτικών μέτρων μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες από τη στόχευση της επιχείρησής σας για διάρρηξη.

Ισχυρές κλειδαριές και πόρτες

  • Οι εξωτερικές και οι εσωτερικές πόρτες πρέπει να είναι ασφαλείας και να διαθέτουν πλαίσια από χάλυβα.

Κατάλληλος φωτισμός

  • Τα εσωτερικά και εξωτερικά φώτα μπορούν να αποτρέψουν τους ενδεχόμενους διαρρήκτες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παρέχετε δυνατό φωτισμό κοντά στις πόρτες και τα παράθυρα.

Συναγερμός

  • - Αυτός περιλαμβάνει αισθητήρες σε πόρτες, παράθυρα και άλλα σημεία εισόδου, καθώς και ανιχνευτές κίνησης. Προσδιορίστε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τους συναγερμούς και τις επιλογές για ένα σύστημα συνδεδεμένο με μια υπηρεσία παρακολούθησης.

Εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση ή μετακομίζετε, αναζητήστε μια ιδιοκτησία που διαθέτει έστω κάποια από τις λειτουργίες πρόληψης κλοπών.

Επιπλέον - ειδικά εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε περιοχή υψηλής εγκληματικότητας ή διατηρείτε εξαιρετικά μεγάλης αξίας εμπόρευμα στις εγκαταστάσεις σας - ίσως θα έπρεπε να εξετάσετε πρόσθετες προστασίες, όπως:

  • Παράθυρα φραγμένα με μπάρες

  • Γυαλί με αντιδιαρρηκτική προστασία

  • Κάμερες ασφαλείας

  • Κάτοπτρα ασφαλείας

  • Ιδιωτικές περιπολίες (Φύλακας)

Η διάρρηξη και η κλοπή αποτελούν εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, αλλά η ληστεία συνεπάγεται τη λήψη περιουσιακών στοιχείων από ένα άτομο με βία ή απειλή. Εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους πώς να ανταποκριθούν στις ληστείες και ελαχιστοποιήστε τις απώλειες περιορίζοντας πόσα μετρητά είναι εύκολα προσβάσιμα. Μια καλή ιδέα είναι να κάνετε τις καταθέσεις σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μεταβάλετε την ώρα και τη διαδρομή που ακολουθείτε για να φτάσετε στην τράπεζα.

Ένα αποτελεσματικό σχέδιο πρόληψης κλοπής, παράλληλα με την ύπαρξη ενός συμβολαίου ασφάλισης της επιχείρησής σας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους κινδύνους, να βελτιώσετε την ασφάλεια έχοντας μία ολοκληρωμένη προστασία.

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page