top of page
Αναζήτηση

Στα σχολεία το μάθημα της Οδικής Ασφάλειας!


Η πλατφόρμα “eDRIVE Academy” του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, θα χρησιμοποιηθεί ως μάθημα από το τρίτο τρίμηνο, πιλοτικά σε 100 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Νέα δεδομένα δημιουργούνται, όσον αφορά στην εκπαίδευση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής στη χώρα μας.

Σήμερα, παρουσιάστηκε η πλατφόρμα «eDRIVE Academy», η οποία αποτελεί προϊόν του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, με χρήσιμες πληροφορίες, συστάσεις, συμβουλές αλλά και διαδραστικά παιχνίδια για όλο το φάσμα της συμπεριφοράς πεζών και οδηγών. Το περιεχόμενο είναι ειδικά προσαρμοσμένο, από εξειδικευμένους συνεργάτες του Υπουργείου και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων. Είναι κατάλληλο για εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, απλούς οδηγούς αλλά και επαγγελματίες και σχολές οδηγών, με στόχο την καταλληλότερη εκπαίδευση. Μοχλός περιήγησης στην πλατφόρμα η «Βάγια» (από το κουκουβάγια) η οποία ξεναγεί το κοινό στην πλατφόρμα, τους σύγχρονους χρήστες (όπως ο εκπαιδευτικούς) και τους ασύγχρονους χρήστες (μαθητές).

Διαβάστε περισσότερα: iPaideia.gr

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page