top of page
Αναζήτηση

Μην αφήνετε μια βλάβη στο αυτοκίνητο να χαλάσει τα Χριστούγεννά σας


Όπως οι γιορτές πλησιάζουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί από εσάς έχετε ήδη βγάλει μια λίστα Χριστουγέννων με δώρα και εξορμήσεις!

Με αυτό το σκεπτικό, σκεφτείτε να προσθέσετε την κάλυψη οδικής βοήθειας στη λίστα των Χριστουγέννων σας. Σε κανένα δεν αρέσει η σκέψη να μείνει στο δρόμο, μες το χειμώνα και να χρειαστεί να καλύψει τα χρήματα μεταφοράς του οχήματος, και όχι μόνο.

Οπότε γιατί να αφήσετε μια ζημιά, βλάβη του αυτοκινήτου να σας χαλάσει τα Χριστούγεννα;

Οι επιπτώσεις των χαμηλών θερμοκρασιών

Παρόλο που είναι δύσκολο να πούμε αν θα έχουμε λευκά Χριστούγεννα, είναι γνωστό ότι ο καιρός γίνεται προοδευτικά πιο κρύος και πιο υγρός!

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν το όχημά σας, ειδικά εάν παραμελείτε τη συντήρησή του, ακόμη και για μια εβδομάδα ή δύο.

Μπαταρία

Οι ψυχρές θερμοκρασίες μπορούν να εμποδίσουν την απόδοση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας, ένα κοινό πρόβλημα μες το χειμώνα. Οι "πεσμένες" μπαταρίες είναι από τις πιο συνηθισμένες αιτίες βλάβης του οχήματος, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε την τακτικά.

  • Μπορείτε να αποφύγετε να σας αφήσει η μπαταρία αντικαθιστώντας την κάθε τέσσερα χρόνια

  • Απενεργοποιώντας τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου σας αν δεν τα χρησιμοποιείτε, βγάζοντας τους πόλους της μπαταρίας

  • Διατήρηση των επιπέδων των υγρών της

  • Φόρτιση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας εάν δεν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας για μερικές ημέρες

  • Σύνδεση σε αναλυτή μπαταρίας, ώστε να γνωρίζετε ποια είναι η κατάστασή της προτού ταξιδέψετε

Η κάλυψη οδικής βοήθειας μπορεί να βοηθήσει τους αυτοκινητιστές που θέλουν να αφήσουν το βαρύ κόστος στην άκρη όταν βρίσκονται στο δρόμο, σε περίπτωση βλάβης.

Αν δεν διαθέτετε κάλυψη και χρειαστείτε βοήθεια αυτά τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να έχετε προνοήσει να έχετε μαζί σας ένα σημαντικό ποσό μετρητών στο δρόμο.

Αντί να σπαταλάτε λοιπόν πολύ χρόνο και χρήματα για να ζητήσετε βοήθεια όταν δεν είστε καλυμμένοι, σκεφτείτε να προσθέσετε κάλυψη οδικής βοήθειας στη λίστα των Χριστουγέννων σας.

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page