top of page
Αναζήτηση

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ηγέτης της ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα


Υβριδικό χειρουργείο

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, μέλος του Ομίλου MIG, παρά την σημερινή αβεβαιότητα του οικονομικού περιβάλλοντος που βιώνει η χώρα μας, συνεχίζει με ξεκάθαρη δέσμευση την υλοποίηση του οράματός του, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες των νοσοκομείων και εταιρειών του να εξακολουθούν να παραμένουν εφάμιλλες της υψηλότερης παγκοσμίως ποιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος, "όντας αντιμέτωποι με τις προκλήσεις και την αβεβαιότητα του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος και του κλάδου της ιδιωτικής παροχής υπηρεσιών υγείας, προσαρμόζουμε αναλόγως τον στρατηγικό μας σχεδιασμό, με σκοπό την υγιή ανάπτυξη του Ομίλου, την ενδυνάμωση της αξίας και το μακροπρόθεσμο συμφέρον των μετόχων και όλων των συμμετεχόντων (stakeholders) επικεντρώνοντας στην εισαγωγή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (added value services), την επένδυση σε τεχνολογία αιχμής (cutting edge technology), τη διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών σε εξειδικευμένες αγορές (niche markets), ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ενδυνάμωση της κοινωνικής και οικονομικής θέσης του Ομίλου. Βασικοί πυλώνες του στρατηγικού μας σχεδιασμού είναι η έμφαση στη βελτίωση των λειτουργικών επιδόσεων του Ομίλου, η εξασφάλιση επαρκούς ρευστότητας, μεγιστοποιώντας όλες τις συνέργειες εντός του Ομίλου και η παροχή νέων υπηρεσιών υγείας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ενδυνάμωση της κοινωνικής ευημερίας και οικονομικής θέσης του Ομίλου".

Παράλληλα, "έχοντας αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια την πρόκληση της Αριστείας στην παροχή υπηρεσιών υγείας αλλά και στην ορθή Επιχειρησιακή Διακυβέρνηση, εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές, υιοθετώντας τα πιο απαιτητικά πρότυπα Ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο για την οργάνωση και υλοποίηση αποτελεσματικών Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας, αλλά και για την ενσωμάτωση πολιτικών επιχειρηματικής ηθικής, διαχείρισης κινδύνων και αντιμετώπισης κάθε ανάγκης για το καλό των ασθενών, των εργαζομένων, των μετόχων και της Κοινωνίας.

Απτή απόδειξη αποτελεί η επίτευξη και διατήρηση διεθνών διαπιστεύσεων και πιστοποιήσεων από τους πιο έγκριτους οργανισμούς όπως ο Joint Commission International (JCI), ISO & OHSAS για όλες τις εταιρίες του Ομίλου. Σημειωτέον, ότι το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ είναι το Πρώτο & Μοναδικό Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ποιότητας Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την Ποιότητα και Ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας.

Ως ηγέτες του κλάδου της υγείας στην Ελλάδα, είμαστε πάντα προσηλωμένοι στις ηθικές αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, προσφέροντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, σημαντικές οικειοθελείς παροχές, καθώς και συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης.

Παράλληλα, αναπτύσσουμε συστηματικά δράσεις περιβαλλοντικής φροντίδας και βιωσιμότητας, προκειμένου όλες μας οι κλινικές να λειτουργούν με την ελάχιστη δυνατή επίπτωση στο ήδη επιβαρυμένο φυσικό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, λαμβάνουμε πρωτοβουλίες και εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας δράσεις για το κοινωνικό σύνολο με βασική κατεύθυνση την προάσπιση της υγείας. Μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Ομίλου μας, είναι το Πρόγραμμα "Ταξιδεύουμε για την Υγεία", το οποίο ξεκίνησε το 2013 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων μικρών νησιών και ορεινών κοινοτήτων που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 7 εθελοντικές εκστρατείες (Λειψοί & Αγαθονήσι, Καρπενήσι, Κάρπαθος, Καλάβρυτα, Καλαμπάκα, Λέρος, Τήλος και Νίσυρος), έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 8.734 κάτοικοι και έχουν διενεργηθεί περισσότερες από 34.153 ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις.

Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ αντιμετωπίζουμε την κάθε κρίση ως ευκαιρία και νέα πρόκληση για να γινόμαστε καλύτεροι. Οι στρατηγικές επιλογές της Διοίκησης, η αφοσίωση όλων των συνεργατών του Ομίλου, καθώς και η βαθιά συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας, είναι τα στοιχεία που θα διατηρήσουν τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στην κορυφή της παροχής υπηρεσιών υγείας".

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page