top of page
Αναζήτηση

5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ασφάλεια ζωής


1) Για την προστασία της οικογένειας και των αγαπημένων μας

Εάν τα αγαπημένα σας πρόσωπα εξαρτώνται από την οικονομική σας υποστήριξη για την επιβίωσή τους, τότε η ασφάλεια ζωής είναι απαραίτητη γιατί αντικαθιστά το εισόδημά σας όταν αποβιώσετε.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους γονείς μικρών παιδιών ή ενηλίκων που θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο εάν δεν έχουν πλέον πρόσβαση στο εισόδημα σας.

2) Να αφήσετε μια κληρονομιά

Ακόμη και αν δεν έχετε άλλα περιουσιακά στοιχεία για να περάσετε στους κληρονόμους σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κληρονομιά αγοράζοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής και ονομάζοντάς τους ως δικαιούχους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε στα παιδιά σας ένα σταθερό οικονομικό μέλλον και τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν.

3) Για την πληρωμή χρεών και άλλων εξόδων

Εκτός από την παροχή εισοδήματος για την κάλυψη καθημερινών δαπανών διαβίωσης, η οικογένειά σας χρειάζεται ασφάλιση για την κάλυψη τυχόν οφειλών, όπως οι υποθήκες, οι πιστωτικές κάρτες και τα δάνεια αυτοκινήτων. Άλλα έξοδα περιλαμβάνουν τη κηδεία και τα έξοδα ταφής που μπορούν εύκολα να τρέξουν σε χιλιάδες ευρώ. Δεν θέλετε ο/η σύζυγός σας, οι γονείς, τα παιδιά ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα να παραμείνουν με οποιοδήποτε πρόσθετο οικονομικό βάρος εκτός από το συναισθηματικό βάρος.

4) Για να προσθέσετε περισσότερη χρηματοοικονομική ασφάλεια

Όπως και οι περισσότεροι γονείς, πιθανότατα θέλετε να μάθετε ότι τα παιδιά σας θα φροντίζονται καλά όταν φύγετε. Δεν επιθυμείτε μόνο να αποκτήσουν μια ποιοτική εκπαίδευση κολεγίων, αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως το να παντρευτούν ή να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Για το λόγο αυτό, η κάλυψη είναι απολύτως απαραίτητη.

5) Για να ηρεμήσετε

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα αποβιώσουμε. Θα μπορούσε να είναι σήμερα, αύριο σε 50, 60 χρόνια από τώρα, αλλά θα συμβεί τελικά. Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα μπορούσε ποτέ να αντικαταστήσει ένα άτομο. Αλλά πάνω από όλα, η ασφάλιση ζωής μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τις αβεβαιότητες στη ζωή. Χωρίς αμφιβολία, η κατοχή ασφαλιστικής κάλυψης ζωής θα φέρει σε σας και την οικογένειά σας ηρεμία. Είναι ένα πράγμα που μπορείτε να είστε σίγουροι και δεν θα ανησυχείτε πλέον για το αν θα έχουν τη φροντίδα που τους αρμόζει όταν θα φύγετε. Η ασφάλιση ζωής προστατεύει τους κληρονόμους σας από το άγνωστο και τους βοηθάει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο απώλειας.

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page