top of page
Αναζήτηση

Ασφάλιση του σκάφους μας για να ταξιδεύουμε ήσυχοι


Παράλληλα με τον έλεγχο και την αναγκαία συντήρηση του σκάφους μας, βασικός παράγοντας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι είναι η ασφάλιση του.

Ήδη απ’ το 1999 και στη συνέχεια με νόμους του 2014 (Ν.4256/2014 και Ν.4276/2014), η μετακίνηση και κυκλοφορία «πλεύση», των σκαφών ολικού μήκους 7m, επαγγελματικών σκαφών, ημερόπλοιων με ολική χωρητικότητα μικρότερη των 300 GT καθώς και των μικρών σκαφών ή άλλων θαλάσσιων μέσων αναψυχής τα οποία θεωρούνται ταχύπλοα, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς λιμένα, επιτρέπεται μόνο εφόσον είναι ασφαλισμένα.

Επομένως, η ασφάλιση του σκάφους σας δεν είναι προαιρετική, αλλά μια βασική υποχρέωση όπως ακριβώς θα κάνατε με το αυτοκίνητό σας.

Γι’ αυτό ένα ταξίδι πρέπει να ξεκινά έχοντας ήδη προβεί στην ασφάλιση του σκάφους, παρέχοντας σ’ εσάς και τους επιβάτες την απαραίτητη κάλυψη και το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε, ανάλογα πάντα και με τις δυνατότητές σας.

Απαραίτητη λοιπόν θεωρείται η κάλυψη αστικής ευθύνης προς τρίτους και προς επιβαίνοντες και η νομική προστασία ιδιοκτήτη.

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζοντας τις αποσκευές, μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα τρία βασικά εφόδια τα οποία θα σας γεμίσουν με θετικά συναισθήματα και τις πιο όμορφες αναμνήσεις:

Πρόληψη, ασφάλιση και συνετή πλοήγηση!

Ζητήστε προσφορά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page