top of page
Αναζήτηση

Η σημαντικότητα της ασφάλισης


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχετε μεγαλύτερη ηρεμία αν γνωρίζετε ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είστε οικονομικά ασφαλείς από διάφορες απρόβλεπτες καταστάσεις.

Οι αβεβαιότητες στη ζωή θα μπορούσαν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή, όπως ένας ατυχής θάνατος, μια ιατρική έκτακτη ανάγκη, ατύχημα ή ζημιά στο όχημά σας, την περιουσία σας κ.λπ.


Αν φέρετε τον οικονομικό αντίκτυπο αυτών των καταστάσεων θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στη τσέπη σας, τις αποταμιεύσεις σας ή τα χρήματα της οικογένειάς σας που κερδίσατε με τόσο κόπο. Επομένως, υπάρχει επιτακτική ανάγκη ασφάλισης για εσάς και την οικογένειά σας για σωστή κάλυψη και οικονομική υποστήριξη έναντι όλων των κινδύνων που συνδέονται με τη ζωή, την υγεία και την περιουσία σας.Ανάγκη για Ασφάλιση


Τα ασφαλιστικά προγράμματα των εταιριών είναι πολύ ωφέλιμα για όποιον θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του, τα περιουσιακά στοιχεία/την περιουσία του και τον εαυτό του από οικονομικούς κινδύνους/απώλειες:


  • Τα ασφαλιστικά προγράμματα θα σας βοηθήσουν να πληρώσετε για ιατρικά επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία, οποιαδήποτε ασθένεια & θεραπεία και ιατρική περίθαλψη που θα απαιτηθεί στο μέλλον.

  • Η οικονομική ζημία της οικογένειας από τον άτυχο θάνατο εκείνου που φέρει το μοναδικό εισόδημα μπορεί να καλυφθεί από ασφαλιστικά προγράμματα. Η οικογένεια μπορεί να αποπληρώσει τυχόν χρέη όπως στεγαστικά δάνεια ή άλλα χρέη που μπορεί να είχε υποστεί ο ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια της ζωής του.

  • Τα ασφαλιστικά προγράμματα θα βοηθήσουν την οικογένειά σας να διατηρήσει το βιοτικό της επίπεδο σε περίπτωση που δεν είστε κοντά τους στο μέλλον. Αυτό θα τους βοηθήσει να καλύψουν το κόστος λειτουργίας του νοικοκυριού μέσω της εφάπαξ πληρωμής του ασφαλιστικού ποσού. Τα χρήματα της ασφάλισης θα δώσουν στην οικογένειά σας τον απαραίτητο χώρο να αναπνεύσει μαζί με την κάλυψη όλων των δαπανών σε περίπτωση θανάτου/ατυχήματος/ιατρικής έκτακτης ανάγκης.

  • Τα ασφαλιστικά προγράμματα θα βοηθήσουν στην προστασία του μέλλοντος του παιδιού σας όσον αφορά την εκπαίδευσή του. Θα φροντίσουν ώστε τα παιδιά σας να είναι οικονομικά εξασφαλισμένα ενώ κυνηγούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους χωρίς συμβιβασμούς, ακόμα και όταν δεν είστε κοντά τους.

  • Πολλά ασφαλιστικά προγράμματα συνοδεύονται από αποταμιευτικά και επενδυτικά προγράμματα μαζί με κανονική κάλυψη. Αυτά βοηθούν στην οικοδόμηση πλούτου & εξοικονόμησης για το μέλλον μέσω επενδύσεων. Πληρώνετε τακτικά ασφάλιστρα τα οποία πηγαίνουν για κάλυψη ζωής & πρόγραμμα αποταμίευσης με επενδυτικό σχέδιο, όποιο επιλέξετε με βάση τους μελλοντικούς στόχους και τις ανάγκες σας.

  • Η ασφάλιση βοηθά στην προστασία του σπιτιού σας σε περίπτωση απρόβλεπτης καταστροφής ή ζημιάς. Το πρόγραμμα ασφάλισης του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει να λάβετε κάλυψη για ζημιές στο σπίτι σας και να πληρώσετε για το κόστος επισκευής ή ανοικοδόμησης, ό,τι χρειαστεί.Είδη Ασφάλισης


Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφαλιστικών προγραμμάτων. Μερικά από τα συνήθως προτιμώμενα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:Για να προστατέψετε την οικογένειά σας σε περίπτωση θανάτου σας κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου. Η πιο βασική μορφή ασφάλισης ζωής που διατίθεται στους αγοραστές είναι η ασφάλιση ετήσιας διάρκειας η οποία και ανανεώνεται. Η ασφάλεια ζωής βοηθά να εξασφαλίσετε οικονομικά την οικογένειά σας με ένα εφάπαξ ποσό που καταβάλλεται σε περίπτωση θανάτου του αντισυμβαλλομένου εντός της περιόδου του συμβολαίου.Για την κάλυψη ιατρικών εξόδων που αφορούν διάφορα θέματα υγείας, όπως νοσηλεία, επεμβάσεις, θεραπείες, έκτακτα περιστατικά κ.λπ.Για την κάλυψη των σπουδών τους.Για τυχόν ζημιές στο σπίτι λόγω ατυχημάτων και φυσικών καταστροφών, μεταξύ άλλων τέτοιων γεγονότων.Ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτων γενικά οχημάτων και ποδηλάτων. Αυτά προσφέρουν προστασία από φυσικές καταστροφές, ζημιές σε τρίτους (άτομα που έχουν υποστεί απώλειες ή τραυματίστηκαν σε ατύχημα με το όχημα), ζημιές στο όχημα κτλ.
Η ασφάλιση είναι η μεγαλύτερη αναγκαιότητα στη σημερινή αβεβαιότητα γύρω μας - αξιολογήστε την οικονομική σας κατάσταση και επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις μελλοντικές οικονομικές σας ανάγκες.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page