top of page
Αναζήτηση

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε ασφάλιση κατοικίας;Το σπίτι σας είναι ένα από τα πιο πολύτιμα, αν όχι το πολυτιμότερο, περιουσιακά σας στοιχεία. Περιέχει όλα τα υπάρχοντά σας, τις αναμνήσεις και τις ανέσεις σας.

Είναι λογικό λοιπόν, η διασφάλιση του να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.


Γνωρίζουμε, ότι παρά τα καλύτερα μέτρα προστασίας ασφαλείας που λαμβάνουμε, εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος κλοπής, διαφόρων ζημιών και φυσικών καταστροφών που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να εξαλείψουμε πλήρως.


Αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας και να καταστρέψουν τα σπίτια μας με περισσότερους από έναν τρόπους. Για να προστατεύσετε το σπίτι σας σε περίπτωση που προκύψει κάποιο από αυτά τα ζητήματα, θα χρειαστείτε ασφάλεια κατοικίας.Γιατί είναι σημαντικό να έχετε ασφάλιση κατοικίας


Η ασφάλιση κατοικίας είναι μια επένδυση που αναλαμβάνετε για να προστατεύσετε το σπίτι σας και τις ανέσεις της οικογένειάς σας.

Διατίθεται σε δύο διαφορετικές μορφές: ασφάλιση κτιρίου και ασφάλιση περιεχομένου ή μπορείτε να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα περιλαμβάνει και τα δύο. Η ασφάλιση κατοικίας σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο κάλυψης, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξαναχτίσετε ή επισκευάσετε το σπίτι σας σε περίπτωση καταστροφής.


Το σπίτι σας είναι μακράν το πιο πολύτιμο πράγμα που έχετε και πολλοί από εσάς θα έχετε ξοδέψει αρκετά χρόνια εξοικονομώντας για αυτό. Χωρίς ασφάλιση, είναι απίθανο να μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά να επισκευάσετε οποιαδήποτε ζημιά θα προκύψει σε περίπτωση πυρκαγιάς ή πλημμύρας, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό.


Η χώρα μας μπορεί να μην είναι επιρρεπής σε καιρικές συνθήκες όπως τυφώνες ή ανεμοστρόβιλοι, αλλά οι καταιγίδες προκαλούν τακτικά καταστροφές το χειμώνα. Οι φυσικές καταστροφές μπορούν να καταστρέψουν το σπίτι σας και η ανοικοδόμηση δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση.

Έτσι, ενώ αυτές οι καταστροφές δεν μπορούν να αποφευχθούν ή ακόμη και να προβλεφθούν πλήρως μερικές φορές, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να προστατεύετε το σπίτι σας με ασφάλιση κτιρίου και περιεχομένου που περιλαμβάνει κάλυψη για μια τέτοια εκδήλωση.


Όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι διαφορετικά και θα πρέπει πάντα να ελέγχετε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι έχετε καλύψει, αλλά γενικά:

Μια βασική κάλυψη θα πρέπει να σας καλύπτει για πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, έκρηξη, ζημιά καπνού, σεισμό και ζημιές που έχουν προκληθεί από εγκληματικές δραστηριότητες όπως ο βανδαλισμός.

Η ασφάλιση κτιρίου θα καλύπτει τη δομή ενός ακινήτου, συμπεριλαμβανομένων των δαπέδων, των βαμμένων τοίχων, και των εγκαταστάσεων, όπως ηλεκτρικές, καλοριφέρ, καυστήρες, μπανιέρες, ντους κ.α.

Η ασφάλιση περιεχομένου θα καλύπτει από φωτιά και διάρρηξη και γενικά όλα τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας: φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρικά είδη, έπιπλα, φωτογραφίες και ούτω καθεξής.

Μπορεί επίσης να καλύψει τυχαία ζημιά και κλοπή αντικειμένων όταν λείπετε από το σπίτι σας. Θα πληρώσει είτε για την αντικατάσταση των αντικειμένων σας είτε για την εμπορική αξία του αντικειμένου σας.

Τα έγγραφα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας είναι καλύτερα να τα ελέγχετε, ώστε να γνωρίζετε και να κατανοήσετε σε τι καλύπτεστε, τι εξαιρείται, καθώς και ποια είναι τα δικαιώματα και οι ευθύνες σας.


Όπως τα περισσότερα πράγματα, είναι καλύτερο να ελέγχετε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι ή δεν καταλαβαίνετε πλήρως από την αρχή, αντί να διακινδυνεύσετε περαιτέρω προβλήματα εάν χρειαστεί να διεκδικήσετε.Η ασφάλιση κατοικίας προσφέρει ηρεμία σε καθημερινή βάση, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη ζωή στο ακίνητό σας χωρίς ανησυχίες.


Ζητήστε τώρα προσφορά!

Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Αντίγραφο του Αντίγραφο του Αντίγραφο του Gold and Black Minimalist Monogram Personal Logo
bottom of page