1 λεπτά

Generali: Πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Φυσικοθεραπευτών/Μαιών/Νοσοκόμων-Νοσηλευτών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Φυσικοθεραπευτές, Μαίες, Νοσοκόμους, Νοσηλευτές, καλύπτοντας την αστική ευθύνη του Ασφαλισμένου για σωματικές βλάβες ή θάνατο και υλική ζημιά συμπεριλαμβανομένης της ηθικής βλάβης/ψυχικής οδύνης, που θα προξενήσει σε τρίτους ή ασθενείς του από πράξεις ή παραλείψεις του, κατά τη διάρκεια της νόμιμης άσκησης των καθηκόντων του στα πλαίσια της ειδικότητάς του.

Επιπλέον το πρόγραμμα αποζημιώνει σε:

  • Σωματικές βλάβες ή θάνατο που θα προξενήσει ο Ασφαλισμένος κατά την παροχή πρώτων βοηθειών σε κατάσταση ανάγκης, πέραν της ειδικότητάς του! Διευκρινίζεται η παρούσα κάλυψη ισχύει για μαίες και νοσηλευτές.

  • Χρήση μηχανημάτων για διαθερμίες και ηλεκτροθεραπείες. Διευκρινίζεται ότι η παρούσα επέκταση έχει ισχύ για φυσικοθεραπευτές.

  • Στην περίπτωση κατά την οποία ο ασφαλισμένος φυσικοθεραπευτής διατηρεί νόμιμο ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στο όνομά του και ασκεί και εκεί τα καθήκοντά του, η κάλυψη επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει σωματικές βλάβες ή/ και υλικές ζημιές συνεπεία ατυχήματος που πιθανώς προξενηθεί σε τρίτους, από την κατοχή, χρήση και εν γένει λειτουργία των χώρων και εγκαταστάσεων του φυσικοθεραπευτηρίου του, μέχρι του ποσού των €25.000/περιστατικό!

Στη κάλυψη συμπεριλαμβάνονται επίσης οι δαπάνες νομικής υποστήριξης και δικαστικά έξοδα, μέχρι του ποσού των €10.000 για την υπεράσπιση του ασφαλισμένου.

Πρόσθετη Ασφάλιση (φυσικοθεραπευτηρίου)

Κατόπιν της σύναψης ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης, σε περίπτωση όπου ο ασφαλισμένος επιλέξει να ασφαλίσει και τον εξοπλισμό του φυσικοθεραπευτηρίου του στην Εταιρία, παρέχεται έκπτωση 50% στα ασφάλιστρα Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού!

Όρια ευθύνης ανα περιστατικό και ετησίως

€ 30.000, € 60.000, € 75.000, € 100.000, € 150.000, € 250.000, € 300.000, € 400.000, € 500.000, € 600.000

Δίδεται έκπτωση 25% στα ασφάλιστρα, σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος εκτελεί τα καθήκοντά του με πλήρες ωράριο σε κρατικό νοσοκομείο και δεν ασκεί το επάγγελμα του ατομικά.

Ζητήστε προσφορά!

    0